Privacy statement

Privacy statement

Inleiding
Deze website, www.debronbv.nl wordt onderhouden door Merk Meester (hierna: " Merk Meester"). In dit privacystatement wordt uitgelegd hoe de Bron omgaat met de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers van de website. In het privacystatement wordt onder meer beschreven welke categorieën persoonsgegevens worden verzameld, voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt en aan welke categorieën van ontvangers de persoonsgegevens worden verstrekt. 

Informatie over De Bron
De besloten vennootschap Industrie- en handelsmaatschappij De Bron B.V. is gevestigd te Harderwijk en ingeschreven onder inschrijvingsnummer 09094180 in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Voor vragen over het privacystatement is de Bron bereikbaar op telefoonnummer 0341- 462111 Ook kunt u contact opnemen per e-mail. Het e-mailadres is info@debronbv.nl

Verwerkingen van persoonsgegevens
Gebruik van Cookies: De website van de Bron maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Er zijn twee soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook na afsluiting van uw webbrowser (zie bijvoorbeeld de toelichting van de Consumentenbond voor uitleg). De Bron maakt geen gebruik om van de verzamelde cookies informatie te verzamelen over het gebruik van de website en registreert deze gegevens ook niet.
Verder heeft de Bron geen andere activiteiten op de website die persoonsgegevens verzamelt.

Bewaartermijn
In dit privacystatement is aangegeven wat de bewaartermijn van de persoonsgegevens is. Als niet een expliciete bewaartermijn is opgenomen of is aangegeven welke criteria de Bron hanteert om te bepalen hoe lang persoonsgegevens worden bewaard, dan bewaart de Bron de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om het aan u gecommuniceerde doel mee te kunnen verwezenlijken.


Verwerkers en andere derden
Persoonsgegevens kunnen in opdracht van de Bron worden verwerkt door zogenoemde verwerkers en sub-verwerkers. De verwerkers en sub-verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van de Bron en mogen geen eigen verwerkingen uitvoeren op de persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet verstrekt aan andere partijen, met uitzondering van de partijen zoals beschreven in dit privacystatement. Uw persoonsgegevens worden ook aan andere partijen verstrekt als wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Uw privacyrechten
Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: "AVG") heeft u een aantal rechten. U heeft het recht om de Bron te verzoeken om inzage (art 15 AVG) van en rectificatie (art. 16 AVG) of wissing van uw persoonsgegevens (art. 17 AVG). Ook heeft u het recht om de Bron te verzoeken om beperking van de verwerking van persoonsgegevens (art. 18 AVG). Onder bepaalde omstandigheden heeft u ook recht op overdraagbaarheid van gegevens (art. 20 AVG) en het recht van bezwaar (art. 21 AVG). Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens is meer informatie te vinden over wanneer het mogelijk is één of meer van deze rechten uit te oefenen.
Als u van een of meer van deze rechten gebruik wilt maken, dan kunt u contact opnemen met ons via de hierboven genoemde contactmogelijkheden.
Los van bovenstaande rechten, heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Dit privacystatement kan worden gewijzigd. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacystatement te raadplegen. De huidige versie van het privacystatement is het laatst gewijzigd op 01-06-2018