Over ons

Over ons

De Bron is sinds de oprichting in 1953 actief in de productie en handel van veevoedergrondstoffen

Het begon in Lunteren met een mineralen- en kernvoederfabriek. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een gerichte speler op de markt in veevoedergrondstoffen en mineralen. Door de directe contacten met de leverancier, de korte kanalen intern en de benodigde kennis van de producten en de markt, kunnen wij u op de juiste manier van dienst zijn.

Naast de handel bieden wij ook op- en overslag aan.

De Bron heeft 4 separate vlakloodsen die totaal ongeveer 20.000 mT opslagcapaciteit hebben.

Deze loodsen zijn gelegen aan de Lorentzhaven van Harderwijk. De haven is bereikbaar voor schepen tot 1.200 ton en met maximale scheepsafmetingen van 90 meter lang, 9,5 meter breed en een diepgang van 2,6 meter. 

Met de bouw van seperaten vlakloodsen met een groot aantal vakken, kunnen wij een 100% garantie geven dat er geen vermenging van producten plaats vindt. Dit maakt ons bijzonder geschikt voor de opslag van speciale producten en biologische producten. Door de centrale ligging in Nederland zijn wij goed bereikbaar over de weg en over het water.

Daarnaast beschikken wij over een afgeschermd buitenterrein voor de opslag van producten die niet droog opgeslagen hoeven te worden.

Uit traditie hebben de loodsen de volgende namen gekregen:

  • De Korenschoof
  • De Korenhalm
  • De Korenaar 
  • Het Pakhuis 


Naast de handel en opslag kunnen wij ook voor u:

  • Granen reinigen (ontdoen van stokjes, strootjes, peultjes, stof en ijzer)
  • Afvullen van veevoedergronstoffen in bigbags, naar elk gewenst gewicht

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.